B&R Productions is gespecialiseerd in licht, geluid, beeld & multimedia apparatuur en is daarnaast dé expert wanneer u op zoek bent naar een beamer en de verhuur hiervan. Onze beamers zijn gemakkelijk te gebruiken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het opstarten van uw presentatie. Bij ons profiteert u van scherpe tarieven en voor elk evenement hebben wij passende apparatuur.

Beamer verhuur in Utrecht: een beamer huren was nog nooit zo gemakkelijk

Voor al uw licht, geluid, beeld en multimedia apparatuur kiest u voor B&R Productions. Met meer dan 15 jaar ervaring in de evenementbranche beschikken wij over de juiste technische kennis om voor elk evenement de juiste materialen te bieden. Bij ons bent u op de juiste plek wanneer u zoekt naar verhuur van beamers, projectieschermen en alle andere apparatuur. Voor welk evenement u ook een beamer nodig heeft, wij regelen het. Wilt u graag dat uw beamer bezorgd en opgehaald wordt? Geen probleem. Laat het ons weten en wij kijken graag naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Wilt u uw beamer huren bij ons? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: +31 030 666 1101 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Naast de verhuur van een beamer, beeld-, licht -en geluidsapparaten, kunnen wij ook uw evenement regisseren met ons full-service concept.

Wellicht ook interessant voor u?

Verhuur geluidsapparatuur Utrecht
Speaker verhuur Utrecht
Headset verhuur