Presentaties

Bij een presentatie is het belangrijk dat uw verhaal duidelijk overkomt, en u zichtbaar bent voor de gasten. De audiovisuele middelen moeten bijdragen aan de presentatie, maar moeten niet de aandacht opeisen. Het is daarom belangrijk om passende audiovisuele techniek te gebruiken. B&R Productions heeft veel ervaring op gebied van de technische uitvoering van presentaties.

Het maakt niet uit hoeveel gasten u heeft, B&R Productions zorgt ervoor dat uw spreker voor iedereen verstaanbaar en zichtbaar is. De verstaanbaarheid van de spreker wordt mogelijk gemaakt door onze geluidsapparatuur, zoals microfoons, headsets, luidspreker, digitale mengtafels, e.d. Iedereen in de zaal zal de spreker optimaal kunnen verstaan. De spreker moet niet alleen op het podium goed uitgelicht zijn, maar moet ook achter in de zaal zichtbaar zijn.

FAQ

Wat ons het meest gevraagd word

B&R Productions is een gespecialiseerd bedrijf in het verhuren van licht en geluid in de regio Utrecht.

B&R Productions bied de beste kwaliteit speakers, mengpanelen, lampen en nog veel meer voor een scherpe prijs!

Natuurlijk kan dat, wij hebben zelfs hele simpele pakketten waar zelfs iemand zonder technische kennis mee kan werken!

B&R Productions bied ook technische ondersteuning aan. Heeft u een evenement waar u toch graag iemand bij wilt hebben die er in gespecialiseerd is. Dan kunt u dit aangeven, hiervoor kunnen wij een scherpe prijs aanbieden.

Geïnteresseerd geraakt? Vraag een vrijblijvend gratis offerte aan

Blijf up-to-date met ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief