B&R Productions is al jaren gespecialiseerd in geluid- en lichtverhuur voor congressen. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij wat u nodig heeft. Tijdens een congres wilt u dat uw sprekers goed hoorbaar zijn voor alle aanwezigen. De sprekers moeten zich kunnen concentreren op het verhaal dat ze vertellen. Ze moeten zich geen zorgen hoeven maken over de techniek. De specialisten van B&R Productions denken met u mee en adviseren graag hoe de inzet van beeld en geluid in uw specifieke situatie leidt tot het beste resultaat.

Voor al uw geluid verhuur voor uw congressen

Afhankelijk van de locatie, het aantal sprekers en de groepsgrootte, doen wij u graag een vrijblijvend voorstel voor de verzorging van geluidssystemen tijdens uw congressen. Naast microfoons voor spraakversterking kunnen wij ook headsets leveren, alsmede de juiste audiovisuele ondersteuning.

Uw partner voor geluidverhuur

Wij zijn uw partner als het gaat om de losse verhuur van professionele apparatuur of van complete systemen. Onze specialisten kunnen u voor elk event adviseren. We werken alleen met de beste merken, zodat we kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen waarborgen. Maak uw congressen echt succesvol met onze geluidssystemen. Dankzij de kennis en ervaring van onze enthousiaste professionals staan we ervoor garant dat de audiovisuele invulling van uw evenement naadloos aansluit bij uw eisen en wensen. Voor meer informatie belt u ons op: +31 030 666 1101.

Wellicht ook interessant voor u?

Geluid verhuur vergaderen
Audio apparatuur Utrecht
Microfoon verhuur