B&R Productions is al jaren gespecialiseerd in geluidsinstallaties en de verhuur hiervan. Wij verzorgen licht-, geluid-, beeld en multimedia apparatuur. Wij helpen u graag met de verhuur van de juiste geluidsapparatuur. Door onze ruime ervaring en kennis voorzien wij u van een gedegen advies. Wij ondersteunen en faciliteren evenementen, vergaderingen, feesten en beursactiviteiten. Wat voor feestje u ook geeft: wij verzorgen graag de juiste geluidsapparatuur.

Geluidsinstallaties en de verhuur hiervan: daarvoor kiest u een expert

B&R Productions staat bekend als een innovatief en technisch productiebureau. Ons personeel is ervaren, gedreven en enthousiast. Het faciliteren van geluidsinstallaties voor uw evenement is onze passie en doen wij met veel plezier. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit speakers, microfoons, mengpanelen, lampen en nog veel meer geluidsinstallaties voor een scherpe prijs. Onze apparatuur is te gebruiken voor grootschalige evenementen, maar ook voor kleinschalige feestjes kunt u onze apparatuur huren. Geen gedoe, maar gemakkelijk te gebruiken. Ook als u geen technische kennis heeft. Wij denken graag mee en voor elk evenement regelen wij uw licht en geluid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Naast de verhuur van geluidsinstallaties verzorgen wij ook graag licht-, beeld- en multimedia apparatuur. Vraag vrijblijvend onze offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Bel ons op +31 030 666 1101 of vul het contactformulier in. Huur vandaag nog uw geluidinstallatie.

Wellicht ook interessant voor u?

Geluid verhuur congressen
Truss onderdelen
Geluid verhuur Utrecht