Heeft u een headset nodig en bent u op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in de verhuur hiervan? B&R Productions heeft jarenlange ervaring met de verhuur van licht-, geluid- en multimedia apparatuur. Op een duidelijke en verstaanbare manier uw presentatie of vergadering geven? Met headsets kunt u op een professionele manier uw presentaties geven of vergadering houden. Daarbij heeft u alle bewegingsvrijheid en heeft u uw handen vrij. Bij ons huurt u uw apparatuur gemakkelijk en tegen de scherpste prijzen.

Uw headset, draadloze microfoon of andere geluidsapparatuur bij ons in de verhuur

Een headset is ideaal voor presentaties en vergaderingen. Audiovisuele middelen moeten bijdragen aan het verhaal wat u wil vertellen. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit geluidsapparatuur. Ongeacht uw situatie, heeft u met onze headsets alle bewegingsvrijheid in de ruimte. Hierdoor heeft u uw handen vrij om uw verhaal nog duidelijker te kunnen vertellen. Wij verhuren een headset vaak voor workshops, trainingen, presentaties en toespraken op feesten en bruiloften. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij voor elke situatie het juiste inzicht en geschikt apparatuur. Ook voor al uw andere geluidsapparatuur kunt u bij ons terecht.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in de verhuur van een headset? Neem gerust contact met ons op. 7 dagen per week kunt u ons telefonisch bereiken op +31 030 666 1101.

Wellicht ook interessant voor u?

Ledscherm verhuur
Beamer verhuur
Professionele geluidsinstallatie