Bent u op zoek naar een ledscherm of de verhuur hiervan? Bij B&R Productions kunt u terecht voor de verhuur van al uw benodigde licht-, geluid- en multimedia apparatuur. Wij hebben jarenlange ervaring in de evenementenbranche en staan bekend als een innovatief en veelzijdig bedrijf. Met onze passie voor licht en geluid, helpen wij graag uw evenement, beurs of andere gelegenheid te realiseren.

Ledscherm verhuur in Utrecht en omgeving

Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van diverse ledschermen. Voor welke gelegenheid u ook een ledscherm nodig heeft: bij B&R Productions kijken we graag naar de mogelijkheden. Een ledscherm is in te zetten voor verschillende doeluiteinden en is ideaal tijdens bijvoorbeeld evenementen, beurzen, presentaties en vergaderingen. Maar ook als u bijvoorbeeld live televisie uit wilt zenden, is een ledscherm de ideale oplossing. Voor elke toepassing hebben wij een passend ledscherm te huur. Wilt u meer dan alleen een ledscherm huren? Met ons full-service concept regelen wij graag al uw audiovisuele middelen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in onze verhuur van ledschermen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel ons op: +31 030 666 1101. Wij zijn al 15 jaar actief in de evenementenbranche en zijn gespecialiseerd in de verhuur van licht-, geluid-, beeld- en multimedia apparatuur. Naast de verhuur van deze apparatuur kunt u ook uw evenement door ons laten regisseren. Door onze ervaring en kennis weten wij elk evenement van A tot Z te realiseren.

Wellicht ook interessant voor u?

Geluid verhuur Utrecht
Verhuur geluidsapparatuur Utrecht
Speaker verhuur Utrecht