Bent u op zoek naar een microfoon of de verhuur hiervan? Of u er nu een zoekt voor een presentatie, vergadering of feestje: bij B&R Productions huurt u gemakkelijk microfoons. In ons assortiment vindt u microfoons met draad en draadloze microfoons. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van licht en geluid en hebben altijd de apparatuur die bij uw gelegenheid past.

Een microfoon voor elke gelegenheid: geen probleem met onze verhuur

Geeft u een presentatie, vergadering of een feest? Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en weten hoe belangrijk het is dat de kwaliteit van geluid bij deze gelegenheden van zeer groot belang is. Met onze apparatuur zorgen wij dat iedereen in de zaal u kan horen en verstaan. Maar ook voor feesten en festivals huurt u uw microfoon bij ons. Onze microfoons zijn zowel draadloos als met bedrading beschikbaar. Weet u al welke microfoons het beste bij uw evenement passen of wilt u graag nog advies hierover? Wij beschikken over de juiste expertise, kennis en passie om u te voorzien van het juiste advies. Weet u al precies wat u wilt? Dan huurt u eenvoudig uw microfoons bij B&R Productions.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons. Dit kan door te bellen naar +31 030 666 1101. Naast de verhuur van microfoons kunt u bij ons ook terecht voor al uw licht-, beeld-, geluid- en multimedia apparatuur. Wij zetten ons graag in om elk evenement te laten slagen.

Wellicht ook interessant voor u?

Podium verhuur
Geluid verhuur congressen
Truss onderdelen