Zoekt u een podium verhuur in Utrecht en omgeving? Voor een presentatie, vergadering of een feest? Neem dan contact op met B&R Productions. Wij zijn al 15 jaar actief in de evenementenbranche en staan bekend als een innovatief en technisch productiebureau. Bij ons kunt u terecht voor al het materiaal voor uw evenement. Van licht en geluid tot aan podium verhuur.

Podium verhuur voor al uw evenementen rondom Utrecht

Voor welke gelegenheid u ook een podium nodig heeft: met onze jarenlange ervaring realiseren wij elk denkbaar podium. Wij denken graag mee over het perfecte podium voor u. Onze podia zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn gemakkelijk in gebruik. U huurt bij ons losse podiumdelen en materialen, zodat u elk gewenst podium kunt bouwen. Wilt u liever de podiumbouw uit handen geven? Uiteraard is het mogelijk om het podium door ons op te laten bouwen en af te laten breken. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw licht en geluidsinstallaties in de omgeving van Utrecht. Ons werk is onze passie. Wij staan graag voor u klaar.

Welk podium gaat u bouwen voor uw evenement in Utrecht?

Of het nu gaat om apparatuur voor licht, geluid, beeld, video of podium verhuur: wij beschikken over de juiste kennis, expertise en enthousiasme om ook uw evenement succesvol te maken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 030 666 1101.

Wellicht ook interessant voor u?

Professionele geluidsinstallatie Geluid verhuur vergaderen Audio apparatuur Utrecht