Bij B&R Productions zijn wij gespecialiseerd in licht en geluid maar ook voor een projectiescherm bent u bij onze verhuur ook op de juiste plek. Ideaal voor presentaties, vergaderingen of om foto’s of film te projecteren. Bij ons huurt u gemakkelijk uw projectiescherm tegen de scherpste prijzen.

Uw projectiescherm huurt u gemakkelijk bij onze verhuur

Doordat wij beschikken over een divers aanbod aan projectieschermen, hebben wij een scherm wat bij elke situatie past. Of u nu zoekt naar een driepoot rolscherm, een fastfold spanscherm of een easy up rolscherm: bij ons vindt u het juiste projectiescherm voor uw presentatie, vergadering of evenement. Onze projectieschermen zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk op te zetten. Zo kunt u focussen op uw presentatie of evenement en hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzetten van uw apparatuur. Bij ons kunt u ook terecht voor de verhuur van licht, geluid, beeld en multimedia apparatuur.

Neem contact met ons op

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de evenementenbranche en doen dit nog steeds elke dag met plezier en passie. Bij ons kunt u terecht voor verhuur van licht, geluid en multimedia apparatuur voor elk evenement. Met onze ervaring en kennis hebben wij voor elke situatie een advies. Of het nu gaat om licht, beeld, video of andere apparaat, wij beschikken over uitgebreide technische kennis omtrent deze apparatuur. En niet onbelangrijk, onze apparatuur is gemakkelijk te bedienen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan helpen wij u graag. U kunt ons 7 dagen per week bereiken, ook buiten kantoortijden. U bereikt ons telefonisch op: +31 030 666 1101.

Wellicht ook interessant voor u?

Beamer verhuur
Professionele geluidsinstallatie
Geluid verhuur vergaderen