B&R Productions is de ideale partner wanneer u zoekt naar speakers en de verhuur hiervan in Utrecht. Wij zijn een verhuurbedrijf in de omgeving van Utrecht en zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het verhuren van licht- en geluidsapparatuur. Bij ons kunt u terecht voor goed advies en makkelijk te bedienen installaties. Voor welke evenement u ook op zoek bent naar speakers of geluidsapparatuur, bij ons vindt u wat u zoekt.

Speaker verhuur in Utrecht

De voordeligste apparatuur van de beste kwaliteit vindt u bij B&R Productions. Zowel particulieren als bedrijven in regio Utrecht kunnen bij onze verhuur terecht voor speakers, licht- en geluidsinstallaties. Een verjaardag, jubileum, presentatie, vergadering of een grootschalig festival? Voor welk evenement u ook speakers zoekt, wij zorgen dat u de beste kwaliteit speakers in bezit heeft. Naast losse verhuur van speakers in Utrecht en omgeving kunt u bij ons ook terecht voor volledige ondersteuning van uw evenement. Onze technische medewerkers regelen alles op audiogebied tot in de puntjes voor u, zodat u zich volledig kunt focussen op de verdere organisatie van uw evenement.

Huur uw speakers vandaag nog

Komt u uw speakers bij ons ophalen of wilt u dat wij deze komen brengen en na het evenement weer ophalen? Laat het ons weten. Wij staan te allen tijde voor u klaar. Bent u naast speakers ook op zoek naar andere audio apparatuur voor uw evenement? U kunt bij ons terecht voor al uw geluid- en lichtinstallaties. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons daarvoor op +31 030 666 1101.