Bent u op zoek naar truss materiaal om een stevige constructie te bouwen? In ons assortiment vindt u diverse materialen. B&R Productions heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementenbranche en is gespecialiseerd in het verhuren van licht, geluid en diverse andere apparatuur. Bekijk ons assortiment met truss onderdelen en vraag gemakkelijk een offerte aan.

Met truss materialen bouwt u een constructie voor evenementen en beurzen

Bent u op zoek naar een goede manier om verlichting of promotiemateriaal kwijt te kunnen boven een beursstand of dansvloer? Bij ons huurt u alle materialen die u nodig heeft om een stevige truss constructie te maken. Met truss bouwt u modulair, wat wil zeggen dat u elke constructie naar wens kunt maken. Truss is gemaakt van aluminium en heeft hierdoor een laag gewicht. Wanneer het op de juiste manier wordt toegepast, heeft het een zeer grote draaglast. Hierdoor is dit een ideaal materiaal om te gebruiken tijdens evenementen. Truss is eenvoudig op te bouwen, maar in verband met de veiligheid gelden strikte regels voor het werken met dit materiaal. Wij adviseren u graag over het juiste gebruik.

Losse onderdelen voor elke gewenste constructie

Met onze materialen kunt u alle kanten op. U kunt losse onderdelen huren en op deze manier elke gewenste constructie bouwen. Wij geven graag advies. Heeft u op uw evenement of beurs graag iemand bij u die verstand heeft van technische zaken en licht- en geluidsapparaten? Wij bieden ook technische ondersteuning aan. Ons personeel is ervaren, enthousiast, gedreven en staat altijd voor u klaar.

Huur gemakkelijk truss en andere apparatuur

Bij B&R Productions weten wij als geen ander wat u nodig heeft tijdens uw evenement of beurs. Wij ondersteunen en faciliteren evenementen, vergaderingen, feesten en beursactiviteiten. Met ons full-service concept verzorgen wij ook uw evenement met licht-, geluid-, beeld- en multimedia apparatuur. Wilt u meer informatie over onze materialen en de verhuur mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: +31 030 666 1101. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Wellicht ook interessant voor u?

Audio apparatuur Utrecht
Geluid verhuur Utrecht
Verhuur geluidsapparatuur Utrecht