Truss onderdelen huurt u gemakkelijk bij B&R Productions. Met losse onderdelen is het mogelijk elke gewenste constructie te bouwen voor een beurs, evenement of andere gelegenheid. Met onze ervaring in de evenementenbranche voorzien we u graag van advies.

Huur truss onderdelen eenvoudig voor uw beurs of evenement

Bij B&R Productions huurt u gemakkelijk en tegen de scherpste tarieven truss onderdelen. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en weten wat er komt kijken bij het organiseren van evenementen. Bij ons huurt u losse onderdelen waarmee u elke gewenste constructie kunt bouwen. Hieraan bevestigt u al uw apparatuur. Denk daarbij aan verlichting, geluid, video apparatuur et cetera. Ideaal voor evenementen, beurzen of bijvoorbeeld een dansvloer. Truss is eenvoudig op te bouwen maar houd wel rekening met de veiligheidsvoorwaarden. Er gelden namelijk strikte regels voor het werken met truss. Welke constructie u ook wilt bouwen: met truss bouwt u het.

Uw ondersteuning tijdens evenementen

Wij ondersteunen en faciliteren evenementen, vergaderingen, feesten en beursactiviteiten. Of het nu gaat om de verhuur van licht-, geluid-, beeld en videoapparatuur of tentverhuur: wij regisseren samen met u het evenement van A tot Z. Door onze ruime ervaring en kennis kunnen wij u voorzien van gedegen advies. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via telefoon of het contactformulier. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar voor al uw vragen. Bel ons op +31 030 666 1101.

Wellicht ook interessant voor u?

Audio apparatuur Utrecht
Microfoon verhuur
Geluidsinstallaties verhuur