Voor de verhuur van geluidsapparatuur in Utrecht en omgeving kiest u voor B&R Productions. Voor al uw evenementen, groot of klein, verzorgen wij graag uw geluidsapparatuur. Met meer dan 15 jaar ervaring beschikken wij over de juiste kennis om ook uw evenement tot een succes te maken. Aan plezier en passie geen gebrek, wij helpen u graag.

Wij verzorgen al jaren de verhuur van allerlei geluidsapparaat in Utrecht en omgeving

Voor geluidsapparatuur in Utrecht en omgeving kiest u voor B&R Productions. Bij ons kunt u licht- en geluidsapparatuur huren voor al uw evenementen en feesten. Al meer dan 15 jaar zijn wij de ideale partner voor de verhuur van zowel losse apparatuur als handige totaal pakketten. Voor welk evenement u ook een geluidsapparaat nodig heeft: wij regelen het voor u. Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van onder andere: digitale en analoge mengpanelen, DJ-mixers, speakers en microfoons. Wij bieden de beste kwaliteit producten voor een zeer scherpe prijs. Het huren van al uw geluidsapparatuur is bij ons heel gemakkelijk en onze apparatuur is gemakkelijk te bedienen. Ook zonder technische kennis kunt u met een geluidsapparaat van ons werken.

Wij ontzorgen u van A tot Z

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in de verhuur van een geluidsapparaat in Utrecht en omgeving? Neem dan eens contact met ons op. U kunt ons 7 dagen per week bereiken. Ook buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar. Bel ons op telefoonnummer: +31 030 666 1101 of vraag vrijblijvend een offerte aan. We verzorgen naast uw geluidsapparatuur ook licht, beeld en multimedia apparatuur. En ook voor podiumverhuur kunt u bij ons terecht. uur joHuur uw geluidsapparatuur bij ons en u bent verzekerd van succes.

Wellicht ook interessant voor u?

Geluidsinstallaties verhuur
Truss constructie
Ledscherm verhuur