Evenementen

Een verjaardag, een jubileum of misschien wel een feestje omdat uw zoon of dochter geslaagd is. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een goed feest te geven. Dat betekent ook dat er muziek moet komen, want een feestje zonder muziek is maar een saaie bedoeling.

 

Licht en geluid huren is dan een ideale optie. Het is begrijpelijk dat u voor een wat kleiner feest niet een hele show gaat huren. Bij B&R Productions heeft u daarom de mogelijkheid om het geluid en het licht zelf te regelen. Wij verhuren lichtsets en geluidsinstallaties die makkelijk aan te sluiten en te bedienen zijn.

 

Wilt u meer worden ontzorgd?

Bij ons bestaat de mogelijkheid om alles in te huren van huiskamer tot evenementen tot 10.000 personen. Wij leveren podia, geluid incl. geluidstechnicus, lichtshows incl. Lichttechnicus en zelfs event coördinatoren voor Live concerten, congressen en streaming van uw vergadering en/of event.

 

Specials

U kunt ook uw event custom made maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, uitvoeren van een online event in een digitale spelomgeving tot het met een aangepast programma voor uw vergaderingen, congressen of event.

 

Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Copyright © 2022 by "BR-Productions.nl" •  All Rights Reserved • VoorwaardenPrivacy StatementCookie PolicyContact

Powered by CTWebdesign (Disclaimer)

Volg ons op social media