Streaming

Ga live voor je medewerkers, klanten en relaties

Bedrijven omarmen video conference steeds meer! Door thuiswerken in verband met Covid19 zijn we meer afhankelijk geworden van programma’s als teams en zoom. Voor ons is livestreaming meer dan alleen thuiswerken geworden. Wij brengen u en uw relaties dichter bij elkaar dan wat men verwacht in een 1,5 meter samenleving. Door onze haarscherpe streams met 1, 2 of meerdere camera’s zijn wij in staat uw bijeenkomsten digitaal te produceren.

 

Interactie met uw relatie(s)?

De livestream video’s kunnen aangeboden worden op gesloten videoplatforms voor alleen intern gebruik maar ook op de bekende platforms als Facebook, Twitch, Youtube en LinkedIN. Zoek je een oplossing die AVG-proof is? Ook dit kan gerealiseerd worden. Ook zijn wij in staat om evenementen met artiesten te produceren of zelfs een karaoke challenge met uw medewerkers.

 

Karaoke en Live artiesten

Ook liveoptredens via streaming behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kan zelf karaokestreaming worden toegepast waar bij een picture in picture situatie wordt gecreëerd. Vanuit de Mainstage kunnen u en uw medewerkers heerlijk meezingen, meekijken en genieten van artiesten.

 

Via zoom (downloadlink) kunnen de gasten meekijken en meezingen met de karaokenummers die worden vertoond. Via de chat bestaat de mogelijkheid nummers aan te vragen die in volgorde worden afgespeeld. Een indexlijst met karaokenummers is beschikbaar voor alle deelnemers. Deze wordt gedeeld via de chat als PDF.

 

Via de regiekamer wordt via picture in picture de karaoketekst getoond aan de deelnemers. In dit beeld ziet men een begeleide artiest(e) die nummers meezingt. Tevens zijn in het beeld de deelnemer(s) te zien die door middel van regie en regisseur worden geselecteerd.

 

Deelnemers dienen te beschikken over medium met beeld, camera en microfoon (laptop) om deel te kunnen nemen aan de karaoke. Onze geluidstechnicus zorgt voor een optimale sound.

 

Livestream organiseren of wil je een livestream inhuren?

Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Copyright © 2024 by "BR-Productions.nl" •  All Rights Reserved • VoorwaardenPrivacy StatementCookie PolicyContact

Powered by CTWebdesign (Disclaimer)

Volg ons op social media